Zoek jij jonge wolven?

Het juiste talent vinden op een concurrerende arbeidsmarkt is moeilijk. Wij overbruggen de kloof tussen gedreven Gen Z’ers en ambitieuze bedrijven. Zo kun jij relaxen terwijl wij voor jou kijken wie van onze Studarians het beste past bij jullie visie, missie en company culture. Ook klaar om te investeren in de nieuwe generatie onder onze expertise?

Op missie

Eersteklas talent

Wij leggen de nadruk op het aanbieden van gemotiveerde studenten van hoge kwaliteit. Dankzij onze trainingsprogramma’s zijn zij uitgerust om een echte impact te maken.

Kostenefficiënt

We zijn niet a) doorsnee b) prijzig of c) een wervingsbureau. We werken met vaste tarieven die voordelig zijn dankzij het studentenstatuut.

Langdurend

We bouwen duurzame relaties op. Jouw Studariaan wordt het hele jaar door beschouwd als een parttime collega. Niet alleen tijdens de vakanties!

No cure no pay

Als we geen goede oplossing kunnen bieden voor jouw organisatie of team, hoef je geen euro te betalen. Zo zeker zijn we van onze kwaliteit.

Zichtbaarheid

Word dé eerste keuze van de nieuwe generaties! Ga in interactie met de volgende generatie professionals en bouw een sterke band met jong talent dat jouw bedrijf ontdekt.

Bereik Gen Z

Word ontdekt door 8,000 studenten en bijna afstuderenden die boeiende bedrijven zoeken om hun skills bij in te zetten voor 2-5 dagen/week.

Hoe we’t doen

1

Een vliegende start

Wij regelen een vlotte onboarding en het doorlopende papierwerk, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: samen groeien met jouw nieuwe Studarian(s)!

Durf te springen

Durf nieuwe oplossingen toelaten en vertel ons waar jullie uitdaging ligt. Meer dan 15.000 gedreven Studarians schreven zich in op zoek naar een betekenisvolle studentenjob!

2
3

Wij screenen en matchen

Ons ervaren team neemt het volledige screeningsproces op zich, wij kennen onze studenten vanbinnen en vanbuiten. Verwacht de beste kwaliteit van enthousiastelingen.

Vind de spark

Onze expertise vertaalt zich in perfecte Studarian voor jou. Maar… om ervoor te zorgen dat er ook een authentieke klik en een wederzijdse connectie is, regelen we een laatste interview voor jou met onze Studarian.

4

Jouw partner in de jacht naar talent

Onze missie is om de kloof te dichten tussen gedreven bedrijven en vaardige studenten in hun laatste fase van hoger onderwijs, klaar om binnen maximaal een jaar de arbeidsmarkt te betreden. Laten we samen het potentieel van jonge talenten aanwakkeren en hen helpen hun professionele dromen waar te maken.

Ontmoet de founder

Jelle Van Impe
Daag de status quo uit.

Studaro’s uitgesproken en gedurfde ambitie? Om het studentenlandschap in België en ver daarbuiten te veranderen. Hoe? Door studenten – zowel Belgen als internationale studenten – te erkennen als waardevolle en bekwame bijdragers op de werkvloer, niet slechts als parttime krachten die routinetaken uitvoeren.

Insanity is tapping the same talent pools over & over again, expecting different results.